top of page

Raak betrokken

Als gemeente geloven wij dat God ons heeft geroepen om te dienen. De bijbel zegt, heb de Heer uw God lief met heel uw hart, kracht, ziel en verstand. Daarom willen actief zijn in het bedienen van elkaar en in de bediening binnen de gemeente. 

fiets.jpg
Creative ministries

De creative ministries zorgt voor het visuele aspect. We doen ons uiterste best om de liefde van Jezus, buiten de kerkmuren te vertegenwoordigen. Dit doen we door middel van onze livestream, the summit show en de ondersteuning die we geven om elk woord tot leven te brengen.

DSC00049.JPG
Kids ministries

We geloven dat de kinderen de volgende generatie zijn. Ze spelen zo een belangrijke rol in de maatschappij en zullen zelf de volgende generatie bouwen.

Regio's

Onze gemeente bestaat uit een aantal regio's. We vinden het belangrijk dat iedereen dezelfde aandacht en zorg krijgt. Daarom heeft iedere regio een regioleider die persoonlijke ondersteuning bied, maar bovenal een geweldige vriend(in) is :) 

DSC00120.JPG
Worship ministries

Aanbidding is onmisbaar. Aanbidding brengt ons dichter bij God. Door de aanbidding stellen we onszelf open voor zijn aanwezigheid. Ons doel is om de brug te vormen voor de gemeente van God, zodat ze een ware ontmoeting met God kunnen hebben.

DSC00111.JPG
serving facil.jpg
Pastoral support

Om de pastors binnen de gemeente volledig te kunnen ondersteunen, hebben we een pastoraal team. Vanuit het pastorale team verlenen we pastorale hulp en ondersteunen we de andere afdelingen,  zowel op het praktisch als het geestelijk vlak.

Facilities ministries

Om iedereen van dienst te kunnen zijn, zorgen wij als facilities ervoor dat alle faciliteiten aanwezig zijn. We zorgen ervoor dat de ruimten netjes en schoon zijn. Daarnaast dragen zorg voor een lekkere bak koffie met wat lekkers.

DSC00030.JPG
bottom of page